Over ons

De kledingleverancier van opleidingsinstituten door heel Nederland

Hooghuis Sportservice B.V. is opgericht in 1992

Wij zitten gevestigd op het bedrijventerrein Ekkersrijt in Son en Breugel. Hooghuis Sportservice is de kledingleverancier van opleidingsinstituten door heel Nederland, ondertussen leveren ze al aan meer dan 50 verschillende opleidingsrichtingen. Hooghuis is gericht op het leveren van merken uit het hogere segment zoals bijvoorbeeld: Adidas, Nike, en Craft. 


Waar wij voor staan 

De onderneming biedt een ruime keuze uit kleding, zowel voor sportief gebruik als voor promotionele en bedrijfsdoeleinden. Alles draait bij Hooghuis om service en het juiste aanbod! Centraal staat hierbij de individuele wens van iedere klant. De kleding wordt ook desgewenst voorzien van kleuren, unieke printing en logo’s.


Bedrijfskleding bedrukken?

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw kleding blanco te bestellen of te laten bedrukken. Dit doen wij allemaal in eigen beheer in ons bedrijfspand in Son en Breugel. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

Wilt u meer informatie over ons assortiment, de bewerkingen die wij aanbieden en het bestelproces? Dan kunt u een kijkje nemen op onze website, langskomen in onze showroom in Son en Breugel (op afspraak) of contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleding die past bij uw organisatie!

 

Laat je inspireren in de showroom van Hooghuis Sportservice!

Kom langs!